Meet the team

Fabienne

Op 1 december 2020 heeft salon FaBien haar deuren geopend in Nijmegen en is mijn droom werkelijkheid geworden.

Mijn naam is Fabienne van den Hoven en als topstyliste deel ik graag mijn passie en creativiteit om mensen mooi te maken en een warme beleving te bezorgen.

Ik ben al 11 jaar vol gedrevenheid aan het werk binnen het kappersvak. De afgelopen jaren heb ik veel ervaringen kunnen op doen in verschillende trendy en exclusieve salons in Nijmegen, Curaçao en Arnhem. Door middel van vele trainingen blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends en ontwikkelingen.

Ik ben niet bang om ergens de schaar in te zetten. Samen kunnen we rustig kijken naar welk model of haarkleur het beste bij jou past. Er zijn oneindig veel mogelijkheden dus ik laat mijn creativiteit en ervaring graag haar gang gaan. Uiteraard alles in goed overleg.

Ik werk met natuurlijke producten van KEVIN.MURPHY die goed zijn voor de kwaliteit van het haar en de hoofdhuid, milieuvriendelijk zijn en NIET op dieren worden getest.

Ik verwelkom je graag in mijn salon. Laat je lekker verwennen!

fabienne

Sofia

Hi, ik ben Sofia en ik werk inmiddels al meer dan 20 jaar in het kappersvak.

Voor mij als hairstylist is communicatie enorm belangrijk.
Elkaar begrijpen en wat ik voor je kan betekenen qua haarwensen vind ik heel belangrijk. Ik ben hierin ook heel direct wanneer het gaat om je haar.
Als je bij mij in de stoel zit zal ik je eerlijk zeggen wat wel en niet kan qua haar.
Soms heeft jouw droom haar meer dan twee sessies nodig en moeten we de planning bijvoorbeeld aanpassen, maar daar ben ik dan heel eerlijk in.

Ik ben een self taught hairstylist en ik hou ervan om nieuwe technieken te leren.
Mooi haar maken is dan ook mijn passie.
Ik heb een cursus gevolgd in Londen bij Vidal Sassoon en heb ook een master color degree.
Ik ben heel sterk wat betreft color corrections, full bleach platinum blondes en rechte boblines.

Tijdens mijn werk ben ik heel gefocust in wat ik doe en kan ik soms wat stil zijn. Neem dat zeker niet persoonlijk, dit is gewoon hoe ik ben en ik wil jou haar er perfect uit laten zien. Zie ik jou binnenkort?

Ryan

Hey iedereen! Ik ben Ryan en ik heb veel ervaring als kapster, zowel hier als in mooie plaatsen in het buitenland!

Hi allemaal! Even voorstellen: mijn naam is Ryan, Allround kapster met werkervaring in zowel lokale salons en prachtige plekken in het buitenland

Hier bij ons in de salon staat een warm welkom voor de klant centraal. Ik geniet er erg van om met de klanten gezellig te kletsen en ze te leren kennen.

Het hoogtepunt voor mij is het zien van de tevredenheid van de klant na een behandeling. Het is geweldig om hen met een glimlach de deur uit te zien gaan.

Ik ben onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van highlights, knippen van dames lang haar en goed en stevig föhnen. Je kunt bij mij ook terecht voor uitgroei, verf kleuringen toners & een heerlijke ontspannende was massage.
Ik ben nog lang niet uitgeleerd ondertussen blijf ik trainen en up to date van de laatste trends.

Zie ik jou bij mij in de stoel ?
Liefs Ryan