Meet the team

Fabienne

Op 1 december 2020 heeft salon FaBien haar deuren geopend in Nijmegen en is mijn droom werkelijkheid geworden.

Mijn naam is Fabienne van den Hoven en als topstyliste deel ik graag mijn passie en creativiteit om mensen mooi te maken en een warme beleving te bezorgen.

Ik ben al 11 jaar vol gedrevenheid aan het werk binnen het kappersvak. De afgelopen jaren heb ik veel ervaringen kunnen op doen in verschillende trendy en exclusieve salons in Nijmegen, Curaçao en Arnhem. Door middel van vele trainingen blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends en ontwikkelingen.

Ik ben niet bang om ergens de schaar in te zetten. Samen kunnen we rustig kijken naar welk model of haarkleur het beste bij jou past. Er zijn oneindig veel mogelijkheden dus ik laat mijn creativiteit en ervaring graag haar gang gaan. Uiteraard alles in goed overleg.

Ik werk met natuurlijke producten van KEVIN.MURPHY die goed zijn voor de kwaliteit van het haar en de hoofdhuid, milieuvriendelijk zijn en NIET op dieren worden getest.

Ik verwelkom je graag in mijn salon. Laat je lekker verwennen!

fabienne

Sofia

Hi, ik ben Sofia en ik werk inmiddels al meer dan 20 jaar in het kappersvak.

Voor mij als hairstylist is communicatie enorm belangrijk.
Elkaar begrijpen en wat ik voor je kan betekenen qua haarwensen vind ik heel belangrijk. Ik ben hierin ook heel direct wanneer het gaat om je haar.
Als je bij mij in de stoel zit zal ik je eerlijk zeggen wat wel en niet kan qua haar.
Soms heeft jouw droom haar meer dan twee sessies nodig en moeten we de planning bijvoorbeeld aanpassen, maar daar ben ik dan heel eerlijk in.

Ik ben een self taught hairstylist en ik hou ervan om nieuwe technieken te leren.
Mooi haar maken is dan ook mijn passie.
Ik heb een cursus gevolgd in Londen bij Vidal Sassoon en heb ook een master color degree.
Ik ben heel sterk wat betreft color corrections, full bleach platinum blondes en rechte boblines.

Tijdens mijn werk ben ik heel gefocust in wat ik doe en kan ik soms wat stil zijn. Neem dat zeker niet persoonlijk, dit is gewoon hoe ik ben en ik wil jou haar er perfect uit laten zien. Zie ik jou binnenkort?

Babs

Hi allemaal! Ik ben Babs Akkers en woon in Groesbeek samen met mijn ouders, broer, zus en mijn hondje Skip. Ik volg momenteel de kappersopleiding BBL. Dit betekent dat ik 1 dag in de week naar school ga en de rest van de week lekker in de salon aan het werk ben! Ik zit nu in mijn 2e jaar en ik ben over een jaartje klaar.

Ik vind het erg belangrijk dat de klant een warm welkom gevoel krijgt in onze salon, en hou er echt van om even gezellig te kletsen met een kopje thee of koffie erbij.

Het leukste vind ik om te zien dat de klant tevreden is met het eindresultaat en blij de deur uit gaat!

Wat ik erg leuk en interessant vind aan het kappersvak en waar ik me graag op richt zijn de kleuringen. Heel erg interessant om te zien hoe dat in z’n werk gaat, daar kan ik nog veel van leren.

Waar ik me in de salon nu mee bezig houd is vooral de uitgroei, toners, haren af stylen en wassen met een heerlijke hoofdmassage erbij. Ik neem graag modellen mee om te oefenen met de kleuringen zoals highlights, toners of natuurlijk voor het knippen.

Ik werk op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in de salon. Kom gezellig langs en ontmoet ons leuke team! Veel liefs van mij.